• 06-11367037 - 06-53188635

Wie zijn wij?

Wie-Wat-Waar-Waarom-Hoe?

Wij zijn Frits, Wim en Robin; de drie enthousiaste mensen achter Evenementencontainer.nl. Bedenkers, bouwers en verhuurders van mooie mobiele paleizen.

Alle drie nuchtere no-nonsens types. Je zult ons niet snel zien met stropdas of maatpak. Liever steken wij de handen uit onze mouwen. Wij houden van aanpakken. Verkopen geen mooie praatjes, maar verhuren mooie, degelijke evenementencontainers.

Containers kieken

Hoe het allemaal begon

Het is alweer even geleden dat Wim een container ging kopen bij Frits. Wim had extra opslagruimte nodig en Frits zat ‘in de containers’. Na een leuke deal scheidden hun wegen.

Vijftien jaar later lopen ze elkaar bij toeval weer tegen het lijf, op de ‘Loarnse Karmse’. Natuurlijk raken de heren in gesprek. En onder het genot van een drankje blijkt al snel dat ze allebei met hetzelfde idee rondlopen. Frits heeft dan net een zeecontainer omgetoverd in een industriële kantoorcontainer met sanitair.

Wim gebruikt steeds vaker containers als mobiele opslagruimte. En beiden denken hetzelfde: met zo’n zeecontainer is veel meer mogelijk! Ze gaan een samenwerking aan. Mooie plannen worden gesmeed. Robin, zoon van Frits, sluit aan bij het gezelschap. En dan is Evenementencontainer.nl een feit!

%

    Moeten we u terugbellen?

    Het kan voorkomen dat u ons even tijdelijk niet kunt bereiken. We zijn dan bezig met het realiseren van een nieuwe evenementen container en eventuele uitbreid mogelijkheden. Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u terug!