Wie zijn wij?

Wie-Wat-Waar-Waarom-Hoe?

Wij zijn Frits, Wim en Robin; de drie enthousiaste mensen achter Evenementencontainer.nl. Bedenkers, bouwers en verhuurders van mooie mobiele paleizen.
Alle drie nuchtere no-nonsens types. Je zult ons niet snel zien met stropdas of maatpak. Liever steken wij de handen uit onze mouwen. Wij houden van aanpakken. Verkopen geen mooie praatjes, maar verhuren mooie, degelijke evenementencontainers.

 

Hoe het allemaal begon

Het is alweer even geleden dat Wim een container ging kopen bij Frits. Wim had extra opslagruimte nodig en Frits zat ‘in de containers’. Na een leuke deal scheidden hun wegen.
Vijftien jaar later lopen ze elkaar bij toeval weer tegen het lijf, op de ‘’Larense Kermis’’. Natuurlijk raken de heren in gesprek. En onder het genot van een drankje blijkt al snel dat ze allebei met hetzelfde idee rondlopen. Frits heeft dan net een zeecontainer omgetoverd in een industriële kantoorcontainer met sanitair.
Wim gebruikt steeds vaker containers als mobiele opslagruimte. En beiden denken hetzelfde: met zo’n zeecontainer is veel meer mogelijk! Ze gaan een samenwerking aan. Mooie plannen worden gesmeed. Robin, zoon van Frits, sluit aan bij het gezelschap. En dan is Evenementencontainer.nl een feit!

 

Wij geloven in rechtstreeks contact en korte lijntjes. De medewerkers van Evenementencontainer.nl staan 24/7 met raad en daad voor je klaar.

Bel of app naar 06-11367037 of 06-53188635. Of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Met een mobiele evenementen container van evenementencontainer.nl wordt jouw evenement gegarandeerd een succes!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op