Functie en inrichting

Jouw wens is onze uitdaging. De container komt eruit te zien zoals jij dat wilt. We helpen je graag met de inrichting van jouw mobiele paleis. Als jij je container liever zelf inricht is dat natuurlijk ook prima.

 

Standaardinrichting

Meestal zeggen wij gekscherend: ‘Een standaardinrichting? Die hebben we niet!’ Wij gaan namelijk liever in op de specifieke wensen van onze klanten. We leveren in de meeste gevallen een maatwerk container af. De enige standaarduitrusting die je tegenkomt is de verlichting. Een dubbele ledbar zorgt voor diverse licht- en kleurmogelijkheden.

 

Functie

De inrichting van de evenementencontainer bepaalt de functie. Wij toveren jouw container in een handomdraai om in een winkel, zaal of feesttent, gezellige kroeg, beursstand, trouwzaal, ruimte voor lezingen en presentaties of… wat jij maar wilt!

 

Mogelijkheden

Een barretje, koelkast, altaar, podium, rode loper, kassa-unit, lessenaar, kleedruimte, geluidsinstallatie, speciale verlichting, stoelen of presentatiezuilen? Of toch liever een paar statafels, bloemstukken, parasols, pashokjes, tafels, kunst, wat stoere olievaten of ………? Qua inrichting van onze evenementencontainers is veel, zo niet álles mogelijk!

 

Moeten we u terugbellen?
Het kan voorkomen dat u ons even tijdelijk niet kunt bereiken. We zijn dan bezig met het realiseren van een nieuwe evenementen container en eventuele uitbreid mogelijkheden. Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u terug!

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op