Dubbele evenementen container

Dubbele evenementen container met dakterras

Onze nieuwste aanwinst is de dubbele evenementen container, de kleppen rondom kunnen allemaal open om zo een terras te maken van maar liefst 10,30 x 9,30 meter met ook nog een dakterras van 4,80×6 meter.

 

Industrieel paviljoen

Onze dubbele evenementen container is een industrieel paviljoen. Twee robuuste, matgroene 20 ft containers worden met de open zijdes tegen elkaar geplaatst, zodat een zee van ruimte ontstaat. De evenementen containers hebben rondom scharnierende kleppen. Door deze kleppen neer te klappen ontstaat er rondom dit stoere paviljoen een geweldig terras, met buitenafmetingen van in totaal 10×11 meter. Het terras kan worden overdekt met schaduwdoek. Minder ruimte nodig, maar wel enthousiast over onze container? De helft van deze containers huren kan ook!

 

Aankleding / reclame

De aankleding van de dubbele evenementen container kent vele mogelijkheden. Zo kan je de container bijvoorbeeld inrichten met loungebanken, biertafels, een grote bar, restauranttafels, oliedrums, houten haspels of pallettafels. Maar een chique, eigentijdse inrichting misstaat ook zeker niet! Er is op diverse plaatsen ruimte voor reclame of een sfeerimpressie. We gaan graag met jouw ideeën aan het werk! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

 

Specificaties dubbele evenementen container

Binnenafmetingen: L5,90 x B4,70 x H2,40 m
Buitenafmetingen: L6,06 x B4,88 x H2,60 m

Volledig uitgeklapt: L10,30 x B 9,30 x H 3,60 m

Leeggewicht: 2.350 kg
Gewicht inclusief trap en terrassen: 2.500 kg
Kleur: Matgroen
Eigenschappen: Dubbele deurvergrendelingen – Twee heftruck steekgaten- Houten vloer begane grond en stalen vloer op etage

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op