• 06-11367037 - 06-53188635

Specificaties Shanghai

Binnenafmetingen: L5.898 x W2.350 x H2.393 mm

Buitenafmetingen: L6.058 x W2.438 x H2.591 mm

Leeggewicht: 2.350 kg

Gewicht inclusief trap en terrassen: 2.500 kg

Kleur: Matgroen

Eigenschappen: Dubbele deurvergrendelingen – Twee heftruck steekgaten- Houten vloer begane grond en stalen vloer op etage

Extra informatie: CSC gecertificeerd – Geschikt voor wegtransport en voorzien van hijspunten

  • Shanghai

    De Chinese stad Shanghai is de grootste ‘uit zijn voegen gebarsten’ metropool ter wereld.Uit zijn voegen barsten doet onze evenementencontainer Shanghai niet zo snel. Maar groot is hij zeker!

  • Industrieel paviljoen

    Shanghai is een groot, industrieel paviljoen. Twee robuuste, matgroene 20 ft containers worden met de open zijdes tegen elkaar geplaatst, zodat een zee van ruimte ontstaat. Shanghai heeft rondom scharnierende luiken. Door deze luiken neer te klappen ontstaat er rondom dit stoere paleis een geweldig terras, met buitenafmetingen van in totaal 10x11 meter. Het terras kan worden overdekt met schaduwdoek. Minder ruimte nodig, maar wel wég van Shanghai? De helft van deze metropool huren kan ook.

  • Aankleding / reclame

    De aankleding van Shanghai kent vele mogelijkheden. Zo kan je de container bijvoorbeeld inrichten met loungebanken, biertafels, een grote bar, restauranttafels, oliedrums, houten haspels of pallettafels. Maar een chique, eigentijdse inrichting misstaat ook zeker niet!Er is op diverse plaatsen ruimte voor reclame of een sfeerimpressie.We gaan graag met jouw ideeën aan het werk. Met Achterhoekse passie en gedrevenheid. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Gallerij van Shanghai

Moeten we u terugbellen?

Het kan voorkomen dat u ons even tijdelijk niet kunt bereiken. We zijn dan bezig met het realiseren van een nieuwe evenementen container en eventuele uitbreid mogelijkheden. Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u terug!