• 06-11367037 - 06-53188635

Specificaties

Binnenafmetingen: L5.898 x B2.287 x H2.299 mm

Buitenafmetingen: L6.058 x B2.438 x H2.591 mm

Leeggewicht: 3.080 kg

Gewicht inclusief trap en terrassen: 4200 kg

Kleur: RAL 7021 Zwartgrijs

Vloer: Houten vloer

Eigenschappen: Standaard ventilatieroosters – Containerdeuren aan één lange zijkant en aan één korte zijde – Dubbele deurvergrendelingen – Slotkasten t.b.v. blokslot – Twee heftruck steekgaten

Extra informatie: CSC gecertificeerd – Geschikt voor wegtransport en voorzien van hijspunten

 • Eventcontainer

  Als event container kunt u de evenementen container voor verschillende doeleinden huren. De drankuitgifte in de container en de DJ booth op het dakterras of als food container met uitkijkpost over het festival of als jurycontainer. U kunt het zo gek niet bedenken of de event container is er geschikt voor.

 • Blikvanger

  de eventcontainer is een mooie antracietgrijze 20 ft evenementencontainer. Met zijn grandioze dakterras is deze container dé blikvanger van ieder evenement. Beklim de vaste trap en geniet van het prachtige uitzicht. De container kan voorzien worden van truss om geluidsboxen of verlichting aan te bevestigen. De deuren kunnen worden voorzien van banners om uw eigen sfeer aan de container te geven. Het antracietkleurige uitvalscherm overdekt het gehele voorterras, waardoor je ook met warm weer of een miezerbui gewoon buiten kunt staan.

 • Aankleding / reclame

  Voor de aankleding van de eventcontainer zijn er tal van mogelijkheden. Je kan op diverse plaatsen reclame of een sfeerimpressie plaatsen. Een beetje extra allure? De container kan opgetuigd worden met truss. Wij maken voor iedere klant een passend pakket. Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor een bar, statafels, vuurwerk, dj’s of special effects. Wij denken graag met je mee!

Gallerij van Beijing

  Moeten we u terugbellen?

  Het kan voorkomen dat u ons even tijdelijk niet kunt bereiken. We zijn dan bezig met het realiseren van een nieuwe evenementen container en eventuele uitbreid mogelijkheden. Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u terug!