• 06-11367037 - 06-53188635

Specificaties dubbele evenementen container

Binnenafmetingen: L5.898 x W2.350 x H2.393 mm

Buitenafmetingen: L6.058 x W2.438 x H2.591 mm

Leeggewicht: 2.350 kg

Gewicht inclusief trap en terrassen: 2.500 kg

Kleur: Matgroen

Eigenschappen: Dubbele deurvergrendelingen – Twee heftruck steekgaten- Houten vloer begane grond en stalen vloer op etage

Extra informatie: CSC gecertificeerd – Geschikt voor wegtransport en voorzien van hijspunten

 • Dubbele evenementen container

  Onze nieuwste aanwinst is de dubbele evenementen container, de kleppen rondom kunnen allemaal open om zo een terras te maken van maar liefst 10x11 meter met ook nog een dakterras van 5x6 meter.

 • Industrieel paviljoen

  Onze dubbele evenementen container is een industrieel paviljoen. Twee robuuste, matgroene 20 ft containers worden met de open zijdes tegen elkaar geplaatst, zodat een zee van ruimte ontstaat. De evenementen containers hebben rondom scharnierende kleppen. Door deze kleppen neer te klappen ontstaat er rondom dit stoere paviljoen een geweldig terras, met buitenafmetingen van in totaal 10x11 meter. Het terras kan worden overdekt met schaduwdoek. Minder ruimte nodig, maar wel enthousiast over onze container? De helft van deze containers huren kan ook!

 • Aankleding / reclame

  De aankleding van de dubbele evenementen container kent vele mogelijkheden. Zo kan je de container bijvoorbeeld inrichten met loungebanken, biertafels, een grote bar, restauranttafels, oliedrums, houten haspels of pallettafels. Maar een chique, eigentijdse inrichting misstaat ook zeker niet! Er is op diverse plaatsen ruimte voor reclame of een sfeerimpressie. We gaan graag met jouw ideeën aan het werk! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Gallerij van dubbele evenementen container

  Moeten we u terugbellen?

  Het kan voorkomen dat u ons even tijdelijk niet kunt bereiken. We zijn dan bezig met het realiseren van een nieuwe evenementen container en eventuele uitbreid mogelijkheden. Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u terug!