• 06-11367037 - 06-53188635

Specificaties

Binnenafmetingen: L5.898 x B2.287 x H2.299 mm

Buitenafmetingen: L6.058 x B2.438 x H2.591 mm

Leeggewicht: 3.080 kg

Gewicht inclusief trap en terrassen: 4200 kg

Kleur: RAL 7021 Zwartgrijs

Vloer: houten vloer

Eigenschappen: standaard ventilatieroosters – containerdeuren aan één lange kant en aan één korte zijde – dubbele deurvergrendelingen – slotkasten t.b.v. blokslot – twee heftruck steekgaten.

Extra informatie: CSC gecertificeerd – geschikt voor wegtransport en voorzien van hijspunten

 • Beurscontainer

  Voor een uniek onderkomen op de beurs is de evenementencontainer als beursstand te huur. Vaak wordt de beurscontainer dan gebruikt zonder het voorterras om ruimte te besparen. Het dakterras heeft een uniek uitzicht over de beurs en zal een echte eyecatcher zijn!

 • Blikvanger

  Het voorterras en dakterras van de barcontainer zijn voorzien van montagepunten voor truss, deze kunt u gebruiken om uw lampen of muziekinstallatie aan te bevestigen of om het dakterras te overdekken. Zo kunt u van uw beurstand een echte blikvanger maken.

 • Aankleding / reclame

  De dubbele openslaande deuren kunnen door onze ontwerpafdeling worden voorzien van banners met daarop uw nieuwste producten of andere reclame-uitingen. Ook kunnen er gemakkelijk beachvlaggen worden bevestigd om extra op te vallen. Wij denken graag met u mee!

Gallerij van Beijing

  Moeten we u terugbellen?

  Het kan voorkomen dat u ons even tijdelijk niet kunt bereiken. We zijn dan bezig met het realiseren van een nieuwe evenementen container en eventuele uitbreid mogelijkheden. Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u terug!
  zeecontainer, barcontainer, event container, beursstand, beurscontainer, open zeecontainer, open side container, vip deck, vip terras, terras container, festival container, tijdelijke strandtent, showroom container, horeca container, cocktailbar, event bar