• 06-11367037 - 06-53188635

Specificaties

Binnenafmetingen: L5.898 x B2.287 x H2.299 mm

Buitenafmetingen: L6.058 x B2.438 x H2.591 mm

Leeggewicht: 3.080 kg

Gewicht inclusief trap en terrassen: 4200 kg

Kleur: RAL 7021 Zwartgrijs

Vloer: Houten vloer

Eigenschappen: Standaard ventilatieroosters – Containerdeuren aan één lange zijkant en aan één korte zijde – Dubbele deurvergrendelingen – Slotkasten t.b.v. blokslot – Twee heftruck steekgaten

Extra informatie: CSC gecertificeerd – Geschikt voor wegtransport en voorzien van hijspunten

  • Beijing

    Hoofdstad Beijing is het centrum van China. Hier gebeurt het.Net als in onze evenementencontainer Beijing. Gasten brengen graag een bezoekje aan dit uitnodigende mobiele paleis!

  • Blikvanger

    Beijing is een mooie antracietgrijze 20 ft evenementencontainer. Met zijn grandioze dakterras is deze container dé blikvanger van ieder evenement. Beklim de vaste trap en geniet van het prachtige uitzicht. Aan de voorzijde van deze unit is een terras van maar liefst 6x2,5 meter mogelijk.Het antracietkleurige uitvalscherm overdekt het gehele voorterras.

  • Aankleding / reclame

    Voor de aankleding van Beijing zijn er tal van mogelijkheden. Je kan op diverse plaatsen reclame of een sfeerimpressie plaatsen. Een beetje extra allure? Beijing kan opgetuigd worden met truss.Wij maken voor iedere klant een passend pakket. Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor een bar, statafels, vuurwerk, dj’s of special effects. Wij denken graag met je mee!

Gallerij van Beijing

Moeten we u terugbellen?

Het kan voorkomen dat u ons even tijdelijk niet kunt bereiken. We zijn dan bezig met het realiseren van een nieuwe evenementen container en eventuele uitbreid mogelijkheden. Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u terug!