• 06-11367037 - 06-53188635

Specificaties

Binnenafmetingen: L5.898 x B2.287 x H2.299 mm

Buitenafmetingen: L6.058 x B2.438 x H2.591 mm

Leeggewicht: 3.080 kg

Gewicht inclusief trap en terrassen: 4200 kg

Kleur: antraciet

Vloer: houten vloer

Eigenschappen: standaard ventilatieroosters – containerdeuren aan één lange zijde en aan één korte zijde – dubbele deurvergrendelingen – slotkasten t.b.v. blokslot – twee heftruck steekgaten

Extra informatie: CSC gecertificeerd – geschikt voor wegtransport en voorzien van hijspunten

 • Barcontainer

  Onze evenementen container is uitstekend te gebruiken als barcontainer op uw bedrijfsfeest, festival of ander feest. De container is perfect af te sluiten en hierdoor helemaal hufterproof.

 • Blikvanger

  De barcontainer is een mooie antracietgrijze 20 ft evenementencontainer. De container zelf en het voorterras zijn te gebruiken als bar, dit kan zelfs overdekt worden met het zonnescherm van zes meter breed. Maar het is ook mogelijk om alleen de container te gebruiken als bar container en het voorterras als uitgiftepunt. Beklim de vaste trap en kom op het grandioze dakterras. Dit dakterras is uitstekend te gebruiken als VIP-deck voor uw sponsoren of VIP gasten. Beklim de vaste trap en geniet van het prachtige uitzicht!

 • Aankleding / reclame

  Voor de aankleding van de barcontainer zijn er tal van mogelijkheden. Je kan op diverse plaatsen reclame of een sfeerimpressie plaatsen. Zo kunnen de dubbele openslaande deuren door onze ontwerpafdeling worden voorzien van banners met daarop de menukaart of uw sponsoren. Het voorterras en dakterras van de barcontainer zijn voorzien van montagepunten voor truss, deze kunt u gebruiken om uw lampen of muziekinstallatie aan te bevestigen of om het dakterras te overdekken. Wij maken voor iedere klant een passend pakket. Vraag ook eens naar de mogelijkheden voor een bar, statafels, vuurwerk, dj’s of special effects. Wij denken graag met je mee!

Gallerij van Barcontainer

  Moeten we u terugbellen?

  Het kan voorkomen dat u ons even tijdelijk niet kunt bereiken. We zijn dan bezig met het realiseren van een nieuwe evenementen container en eventuele uitbreid mogelijkheden. Laat gerust uw gegevens achter en wij bellen u terug!